Uitslag 3Plassenloop van 29 april 2018 (150ste 3Plassenloop)

De 150e editie van de 3Plassenloop werd een waar lopersfeestje. Ondanks de meivakantie was er een grote opkomst en in weerwil van alle weersvoorspellingen was het prima loopweer. Het was weliswaar bewolkt, maar er stond nagenoeg geen wind en het bleef zo goed als droog.

Bij de heren werd de loop gewonnen door Bas Albers van de organiserende Road Runners in 17:44. Tweede werd Jeroen Bussmann uit Leiderdorp in 18:00. Een derde plaats was er voor Matthijs van der Beek van AV Kieviten uit Bleiswijk in 18:26. Bij de vrouwen werd de zestienjarige Lotte Veldhoen van CAV Energie uit Barendrecht eerste in 19:02. Tweede en derde werden Emilia Gvozdenovic van ARV Ilion in 19:26 en Carola Hofman in 23.23.

Na afloop van de wedstrijd was het zeer gezellig napraten onder het genot van de ten bate van KIKA verkochte tompoezen en taarten. En verder was er veel aandacht voor Young Perspectief, het Goede Doel waaraan een deel van de opbrengst van deze loop is geschonken. De volledige uitslag en een uitgebreide fotoreportage staan op www.roadrunnerszoetermeer.nl

De volgende editie van de 3Plassenloop is op 27 mei.

Klik hier voor de foto’s van fotograaf Wim Bras op Facebook en Google+

Uitslag 3Plassenloop 2018-04