Kennismakingscursus beginnende loper
Wil je graag (weer) gaan hardlopen maar het komt er niet van? Of vind je het niet leuk om er in je eentje op uit te gaan. Kom dan hardlopen bij de Road Runners en meld je aan voor de kennismakingscursus. Ben je net beginnend of heb je al wat ervaring of wil je terug komen uit een blessure? Geen probleem, we trainen op diverse niveaus. Dus voor iedereen wat wils. Onze gecertificeerde trainers begeleiden jou op een afwisselende en verantwoorde wijze in 12 weken naar jouw (eerste?) 5 kilometer. 

We organiseren normaliter twee keer per jaar een kennismakingscursus. De volgende cursus start op zaterdag 7 september 2024. Tijdens deze cursus werken we toe naar een 5 kilometer wedstrijd, de 3Plassenloop. 

Tijden:
De trainingstijden zijn iedere woensdag om 19:45 uur en iedere zaterdag om 09:15 uur. 

Als je het inschrijfformulier invult, dan gebruiken wij jouw gegevens uitsluitend voor de incasso van de deelnamekosten hiervan. Je bent dan nog geen lid. Na afronding van de kennismakingscursus vragen wij jou of je lid wilt worden. 

Aanmelden
Om je als deelnemer aan de kennismakingscursus aan te melden vul je onderstaand formulier in en geef je toestemming aan de Road Runners Zoetermeer een incasso opdracht te sturen naar je bank om eenmalig € 49,95 voor de deelname aan de kennismakingscursus.

Minimaal 5 dagen voorafgaand aan de afboeking informeren we je over het moment van de afschrijving. In de week voorafgaand aan zaterdag 7 september ontvang je een e-mail met alle informatie over de trainingen.

INSCHRIJFFORMULIER              
Deelname aan deze cursus geschiedt op eigen risico. De minimum leeftijd is 18 jaar.

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt een bevestiging per mail.

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Straat
Huisnummer + toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoon (mobiel)
Lengte
Gewicht
Wat deed je tot nu toe aan sport?
Wat wil je bereiken met de de cursus hardlopen?
Zijn er bijzonderheden die we moeten weten?
Van deze rekening wordt via automatische incasso het cursusgeld afgeschreven.
Ten name van