Hardloopclinics Geuzenloop Zoetermeer bij Road Runners Zoetermeer

Road Runners Zoetermeer organiseert voor de komende Geuzenloop Zoetermeer een cyclus van 10 hardlooplinics. De Geuzenloop Zoetermeer zal dit jaar op zondag 25 september 2022 plaatsvinden.

Met de clinics kun je voorbereiden op de wedstrijd van de 10 of 21,1 km. Wij bieden gevarieerde trainingen met aandacht voor het lopen van de juiste tempo’s, looptechniek en core-stability. Met een aantal testlopen meten we je progressie en geven we advies. Ook krijg je tijdens de wedstrijd begeleiding door ervaren gediplomeerde looptrainers.

De hardloopclinics zijn bedoeld voor ervaren en minder ervaren lopers die zich willen voorbereiden op een wedstrijd en hun tijden willen aanscherpen. Er is persoonlijke aandacht en begeleiding. Je traint samen met andere lopers die zich ook voorbereiden op de Geuzenloop Zoetermeer. Voor deelname is wel een basisconditie vereist. Denk aan een basis van minimaal een half uur kunnen hardlopen voor de 10km en voor de 21,1km een basis van minimaal een uur.

We starten op zaterdag 23 juli om 9.15 uur vanuit het gezellige clubhuis van de Road Runners Zoetermeer aan het Het Lange Land 14 bij de Noord-Aa plas. De clinic duurt ongeveer 1,5 uur. De andere data zijn:

  • Zondag 31 juli om 9.30 Testloop 5 km 3Plassenloop Zoetermeer
  • Zaterdag 6 augustus om 9.15
  • Zaterdag 13 augustus om 9.15
  • Zaterdag 20 augustus om 9.15
  • Zondag 28 augustus om 9.30 Testloop 5 km 3Plassenloop Zoetermeer
  • Zaterdag 3 september om 9.15
  • Zaterdag 10 september om 9.15
  • Zaterdag 17 september om 9.15
  • Zondag 25 september: Geuzenloop

Op de wedstrijddag van zondag 25 september nemen we de laatste voorbereidingen met je door en doen we een gezamenlijk warming up voordat we naar de start gaan. Kun je een keer niet meedoen dan is dat niet erg. Naast de clinics krijg je een schema met wekelijkse trainingen en krijg je begeleiding op afstand. Het clubhuis van de Road Runners Zoetermeer beschikt over kleedruimte, douches en mogelijkheid voor sportmassage.

De prijs van de hardloopclinics bedraagt € 55 euro. Dit bedrag is inclusief een startnummer voor de Geuzenloop Zoetermeer en deelname aan de 3Plassenlopen in juli en augustus. De minimum leeftijd voor de Clinics is 18 jaar en het gaat definitief door bij minimaal 10 deelnemers. Om persoonlijke aandacht te kunnen geven, hebben we een maximum van 20 deelnemers ingesteld.

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze cursus.