Hardloopcursus Linschotenloop 2019

Road Runners Zoetermeer organiseert voor de komende Linschotenloop een hardloopcursus. Deze cursus is speciaal voor de gemotiveerde en gevorderde loper en bereidt je in 12 weken voor om op zaterdag 21 december 2019 tijdens de Linschotenloop een goede 10 km of Halve Marathon te lopen.

Twee keer per week, twaalf weken lang word je door gecertificeerde Atletiekunie trainers intensief en deskundig begeleid. Tijdens de cursus wordt er aandacht besteed aan het verbeteren van de conditie, looptechniek, kleding, schoeisel en het voorkomen van blessures.

De cursus start op dinsdag 1 oktober 2019 en wordt georganiseerd vanuit het clubhuis van de Road Runners Zoetermeer aan Het Lange Land 14-16 bij het Noord Aa. Er wordt getraind op dinsdag- en donderdagavond van 19.30-21.00 uur. In het clubhuis zijn douche- en kleedruimtes en er is gelegenheid om na de training een drankje te drinken.

De cursus kost € 70,- (€ 60,- voor leden) en bevat 24 trainingen, de busreis naar en van Linschoten met alle lopers van de Linschotenloop en een gezellig samenzijn na afloop in het clubhuis van de Road Runners Zoetermeer.

Let op: het startbewijs is niet inbegrepen in het cursusbedrag, elke loper dient zichzelf in te schrijven.

Het is van belang dat je het ingangsniveau aankunt. Voor de 10 kilometer hanteren we dat je bij de start van de cursus 30 minuten achter elkaar kan hardlopen. Voor de Halve Marathon is dat 60 minuten. Ben je dus een gemotiveerde en gevorderde loper en wil je serieus een goede tijd neerzetten tijdens de Linschotenloop op 21 december? Er zijn een beperkt aantal cursusplaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in via onderstaand formulier.

Heb je vragen over de cursus, mail dan naar hardloopcursus@roadrunnerszoetermeer.nl

Inschrijfformulier

Deelname aan deze cursus geschiedt op eigen risico. De minimum leeftijd is 18 jaar.

Vul aub onderstaand formulier in en een van onze trainers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
Geef aan of je lid bent van de Road Runners Zoetermeer
Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Email adres
Welke afstand wil je gaan lopen?
Straat
Huisnummer + toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoon (mobiel)
Geboortedatum
Van deze rekening zal het cursusbedrag via automatische incasso worden afgeschreven.
Ten name van