Hardloopcursus wedstrijden

Road Runners Zoetermeer organiseert doorgaans in de aanloop naar de Noord-Aa Polderloop en de Geuzenloop Zoetermeer een hardloopcursus. Deze cursus is speciaal voor de gemotiveerde hardloper en bereidt  jou in 12 weken voor om tijdens de wedstrijd een goede tijd neer te zetten.

Gedurende 12 weken, twee keer per week trainen, onder leiding van deskundige en gekwalificeerde trainers. Tijdens de cursus besteden we aandacht aan het verbeteren van de conditie, looptechniek, kleding, schoeisel en het voorkomen van blessures.

De cursus start vanuit het clubhuis en de trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond van 19.30-21.00 uur. De cursus kost 65,- (55,- voor leden) en bevat 24 trainingen en een startnummer voor de Noord-Aa Polderloop of Geuzenloop Zoetermeer (afhankelijk van de cursus die je volgt).  Het clubhuis biedt je douche- en kleedruimtes en er is gelegenheid om na de training een drankje te drinken. 

Het is van belang dat je het ingangsniveau aankunt. Voor de 10 km hanteren we dat je bij de start van de cursus 30 minuten kunt hardlopen. Voor de 15 km is dat 45 minuten.

De startdatum van de eerstvolgende cursus vermelden we zodra deze bekend is. Dan is er ook de mogelijkheid om in te schrijven.

Heb je vragen over de cursus, mail dan naar hardloopcursus@roadrunnerszoetermeer.nl.