Jasper Harteveld ontvangt sportpenning

Foto: Gerard van Warmerdam Namens de gemeente Zoetermeer ontving Jasper Harteveld op 31 januari een sportpenning voor onder andere zijn succesvolle inspanningen om Beweegpark Noord Aa te realiseren. Wethouder Sport Ronald Weerwag overhandigde deze blijk van grote waardering uit in de kantine van de Road Runners Zoetermeer. “Jasper Harteveld heeft een indrukwekkende en uiteenlopende staat van dienst”, vertelt de wethouder. “Zijn enthousiasme en tomeloze energie waren essentieel bij de totstandkoming van het Beweegpark. Hij is sociaal en betrokken en tot op de dag van vandaag actief om inwoners tot bewegen te brengen.” Lange staat van dienst Jasper Harteveld is sinds 1995 lid van Road Runners Zoetermeer en mede met zijn… Read More

Nieuwe roadie is uit

We hebben weer een mooie Roadie voor je gemaakt om met uiteraard een terugblik op de Geuzendag Zoetermeer. Daarnaast hebben we onder andere de volgende onderwerpen: Een verslag van de Duin en Bollenvierdaagse Een nieuwe sponsor voor de 3Plassenloop SPARK en RoadRunners voor Villa Pardoes De nieuwe Roadie kun je lezen via deze pagina op de website.

Wedstrijdresultaten weer bereikbaar

Dankzij de inspanningen van Anton is de omgeving waar leden hun wedstrijdresultaten kunnen bijhouden, weer actief! Je kunt weer inloggen op de site:  www.wedstrijdresultaten. We gaan kijken of we de vormgeving nog wat kunnen aanpassen, maar hij doet het in ieder geval weer.    

Seizoensopening zaterdag 26 augustus

Op zaterdag 26 augustus luiden we traditioneel het nieuwe loopseizoen in met een leuk evenement. Ook dit jaar hebben Elleke en Skitz weer een mooie tocht uitgezet, zowel voor wandelaars als voor de hardlopers. De wandelaars lopen in groepen een route van ca 8 km, voor hardlopers is een team Run-(Bike)-Run tocht van 17 km in totaal. Je mag zelf bepalen met wie je een groep wilt vormen. Je krijgt de beschrijving van de route mee (dus denk aan je leesbril!) en na afloop overhandig je de afgelegde route via bijvoorbeeld Outdoor-active, eRouter, Strava, Komoot, Garmin of Runkeeper. Je hoeft je niet van te voren in te schrijven en je… Read More

Uitslag en foto’s nieuwjaarscross

Uitslag en foto’s Nieuwjaarscross.   Klik hier voor de link naar de uitslagen Link naar de foto’s op Google+ Link naar de foto’s op Facebook (Wim Bras) en Edwin Adams.    

Voorbereiding Noord Aa Polderloop 2022 gestaakt vanwege Corona

Door de vooruitzichten ten aanzien van Corona en de Corona-maatregelen hebben wij moeten besluiten om niet door te gaan met de organisatie van de NAPL 2022. Wij hopen dat medio volgend jaar Corona echt onder controle is, zodat we dan met veel enthousiasme kunnen gaan starten met de organisatie van de NAPL 2023 zoals we die gewend zijn: sportief en gezellig. Wij hopen dan ook weer op jullie enthousiasme te mogen rekenen om deel te nemen. Mocht je in de tussentijd je wedstrijdconditie willen testen, dan ben je maandelijks welkom bij de 3Plassenloop. Hou voor het doorgaan daarvan de informatie op deze site in de gaten.

Even voorstellen: SPARK fysiotherapie

Road Runners Zoetermeer verwelkomt een nieuwe sponsor: SPARK Fysiotherapie. De eigenaren van SPARK zijn de samenwerking met ons aangegaan, omdat ze gemerkt hebben dat dat er met goede preventie veel blessures voorkomen kunnen worden. SPARK is gevestigd aan de Koraalrood 17 in Rokkeveen. In het pand is een grote praktijkruimte met toestellen. Er is niet alleen fysiotherapie, maar ook podologie is onderdeel van het assortiment. Ze noemen zichzelf vakidioten met een passie voor hun vak. Dat merkten we al tijdens de kennismaking. Ze boden gelijk aan om onze trainers, assistent trainers, wandeltrainers en masseurs bij te scholen, zodat die beginnende blessures sneller kunnen herkennen. De leden van de Road Runners… Read More

Clubkleding via Starshoe te bestellen

De Road Runners clubkleding is nu via de website van onze hoofdsponsor Starshoe te bestellen. De Starfit lijn biedt een collectie kleding uitgerust met het clublogo voor zowel dames als heren. Er zijn 2 modellen shirts: een wedstrijdlijn uitgevoerd in de clubkleuren rood en zwart. Daarnaast kun je ook shirts in verschillende kleuren bestellen. Ook zijn er jacks, singlets en shorts in het assortiment opgenomen. Ga naar de website van Starshoe om de volledige lijn dames en heren te bekijken en te bestellen.

De Corona-herfst challenge

Het clubhuis is dicht, de trainingen zijn gestopt en lopen mag alleen nog maar in kwartetten. Hét moment om weer een nieuwe challenge aan te gaan. Deze keer is het de bedoeling om een figuur te lopen dat te maken heeft met de herfst. Op het eerste gezicht lijkt dit moeilijk, maar in elk rondje kun je wel een herfstblad herkennen, een kastanje, een paddenstoel of een of ander korstmos. Ga erop uit en leef je uit op dit herfstthema: lopend , fietsend of wandelend. Stuur jouw bijdrage per mail naar website@roadrunnerszoetermeer.nl of post deze op de besloten groepspagina Roadrunners Zoetermeer/RRZ op Facebook.

World Cleanup Day zaterdag 19 september

Op zaterdag 19 september is het World Cleanup Day. Als Road Runners Zoetermeer willen we er ook aan meedoen. Degenen die mee willen doen verzamelen na de training in het clubhuis. Wij zorgen voor wat lekkers. Daarna gaan we aan de slag om een uurtje of zo om rond het clubhuis zwerfafval op te ruimen. Het is voor ons de eerste keer dat we dit organiseren, dus we weten niet wat ons te wachten staat. We lenen van de gemeente van die grijpertjes en krijgen vuilniszakken, maar wie weet zijn het er niet genoeg, of zijn het er juist teveel. Wij vragen dus een beetje je begrip hiervoor. Misschien is… Read More