Geuzenwandeltocht

Naast het hardloopevenement organiseert Road Runners Zoetermeer ook de Geuzenwandeltocht. Wandel mee op zondag 26 september 2021 en laat je leiden door het gebied waar de strijd tussen de Geuzen en Spanjaarden zich ruim 400 jaar geleden heeft afgespeeld. Er zijn twee schitterende wandelroutes uitgezet, een familieroute van 15 kilometer en een recreatieve route van 25 kilometer. Onderweg is er gelegenheid om een drankje te drinken bij een horecagelegenheid. De 25 kilometer tocht raakt de grens van het toenmalige Spaanse bolwerk. De 15 kilometer is een leuke wandelroute binnen en kort buiten de grenzen van Zoetermeer. Deze is geschikt voor jong en oud.

De Start- en Finish locatie is bij het Centrum voor Kennis en Cultuur (CKC) (Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer). Je kunt tussen 09:00 uur en 11:00 uur starten, de finish is uiterlijk om 16:00 uur (in Dorpsstraat bij CLASS by Jofel). De kosten bedragen € 5.–.

Je kunt je vanaf nu online inschrijven. Bij voorinschrijving door leden van de KWBN kost dit € 4,50 en is inclusief de routebeschrijving en een herinnering. Naast de routebeschrijving is de route aangegeven met pijlen.

Graag met gepast geld betalen, het is niet mogelijk om met PIN te betalen. Kom op 26 september 2021 naar het CKC, de Dorpsstraat en doe mee!