Verslag en uitslag 3Plassenloop van 31 oktober 2021:

Zondag 31 oktober was het weer zo ver, de 171e editie, van de maandelijkse 3Plassenloop, kon na 22 maanden weer van start gaan, dankzij de inzet van onze vrijwilligers.

Om klokslag 10.30h meldden zich in totaal 57 lopers aan de start om de 5 km prestatieloop in een mooie tijd te gaan ronden, waarbij een aantal lopers deze prestatieloop tevens gebruikten als voorbereiding op de 14 november te houden Klaverbladloop, georganiseerd door ARV Ilion.

Bij de heren bleek Sven Grundeken de snelste met een prachtige tijd van 19.07 minuten, terwijl bij de dames Famke Mölenberg, met een schitterende tijd van 20.48 min, als snelste dame wist te finishen.

De weergoden waren ons goed gestemd, maar de laatste kilometer bleek, vanwege een zware tegenwind, voor velen een nekbreker te zijn en bleek de hoop om een mooie tijd neer te zetten vervlogen.

In ieder geval bleef het droog met een prima temperatuur van 13 graden en kunnen we terugkijken op een goed- en veilig verlopen prestatieloop.

Voor diegenen die hun tijd eventueel willen verbeteren is er weer een kans op 28 november aanstaande (onder voorbehoud, coronamaatregelen).

.

Uitslag 3Plassenloop

Foto’s op Google+

Foto’s op Facebook