Trailrun vanaf het Geertje

23 oktober op 9.00 uur organiseren we weer de unieke trailrun, de Polderpad trail  vanaf het Geertje. Deze trailrun komt in plaats van de reguliere training.

De Polderpad Trail is een trailrun door de polders van Zoetermeer. Het traject gaat door de weilanden en loopt via paarden- en koeienpaden. Onderweg zijn er diverse natuurlijke hindernissen zoals hekjes, strobalen en waterovergangen. Het draait bij trailrun niet om het neerzetten van PR’s op een bepaalde afstand. Gewoon lekker lopen op onverharde (gras)paden door de Geerpolder met een wedstrijdelement en tijdwaarneming.

Wandelaars zijn ook van harte welkom. Zij kunnen de route aanhouden van de Polderpad.

Afstand
Je kunt kiezen uit de volgende afstanden:

  • Hardlopen 4,7 kilometer
  • Hardlopen ± 6 kilometer
  • Hardlopen ± 10 kilometer
  • Wandelen Polderpad ± 5 kilometer

De start is om 9.00 uur bij Boerderij het Geertje. Vanaf 8:30 uur ben je welkom. Je kunt je spullen, op eigen risico, achterlaten bij de inschrijving. Het startsein van de run zal rond 9:00 uur zijn in de vorm van een walking-start! De finish is op het terrein van het Geertje.

Voor wie?
De run staat open voor iedereen. Dus niet alleen voor RRZ leden!  Familie en vrienden, buren, kennissen zijn welkom. Verder de vrijwilligers en vrienden van de Groene Ontmoeting. Minimum leeftijd: 12 jaar.

Overige info
Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden. Gewoon samen met elkaar de wei in. Omkleden kan ter plekke er zijn echter geen kleedkamers of douches aanwezig. Na afloop is er een prijstombola, dus iedereen heeft een kans op een prijs.

Inschrijven
Je kunt je niet meer online inschrijven. Na inschrijving is mogelijk bij het Geertje vanaf 8:30 uur. Na het inschrijven maak je ook kans als loper of als wandelaar op een leuke prijs tijdens de tombola na afloop.

Start en finish

We houden ons aan de COVID maatregelen van Het Geertje.

Dit idee is ontstaan vanuit een samenwerking tussen het Geertje, RRZ en de Stichting de Groene ontmoeting die het Polderpad . Deze trailrun en wandeling is wordt een derde keer gehouden en is een kleinschalig RRZ evenement.

Organisatie
Voor de trailrun en wandelaars: Victor Roumimper, Wouter Sanders en Jan van Rijn.