Bij de Road Runners Zoetermeer start op 1 oktober weer een hardloopcursus, dit keer naar de Linschotenloop. Deze cursus is speciaal voor de gemotiveerde en gevorderde loper en bereidt je in 12 weken voor om op zaterdag 21 december 2019 tijdens de Linschotenloop een goede 10 km of Halve Marathon te lopen.

De Linschotenloop is een gezellige loop waar altijd veel Roadrunners naar toe gaan. Ben je geen lid, maar wil je wel onder begeleiding van gecertificeerde Atletiekunie trainers trainen voor een wedstrijd, volg dan de hardloopcursus Linschotenloop 2019.

De cursus begint op 1 oktober en kost € 70,-. Ook leden van de Road Runners Zoetermeer kunnen zich hier voor opgeven, de kosten bedragen dan € 60,-. Het startbewijs is niet inbegrepen in het cursusbedrag, elke loper dient zichzelf in te schrijven zodra de voorinschrijving mogelijk is.

Op de pagina Hardloopcursus vind je meer informatie en kun je je inschrijven voor deze cursus. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op!