Zondag 30 januari organiseren de Road Runners Zoetermeer wederom de 173e-editie van de 3Plassenloop.

Het tracé staat bekend als zeer snel en heeft weinig hoogteverschillen. Deze prestatieloop is een maandelijks terugkomend fenomeen en stelt u in staat uw conditie te testen op een verhard parcours van 5 km rondom de Zoetermeerse-, Noord Hovense- en Benthuizer plas. Inschrijven kan alleen op de dag zelf te weten 30 januari vanaf 9u30 in het clubhuis van de Road Runners Zoetermeer, Het Lange Land 14-16 te Zoetermeer, waarbij gestart wordt om 10u30 ter hoogte van restaurant “The Happy Moose” aan de Zoetermeerse plas.

Deelnemers ontvangen na inschrijving- en betaling van € 3,00 een startnummer van de organisatie en een flesje water bij de Finish. Er kan binnen zowel contant als met pin betaald worden. Buiten kan, onder voorbehoud, ook worden ingeschreven, echter alleen contant.

Het clubgebouw met de dames- en herenkleedkamers, toiletten en douches staan ook onder bepaalde voorwaarden wederom tot uw beschikking. De bar in het clubgebouw zal voor- en na de prestatieloop tevens tot uw beschikking staan om de verworven prestaties onderling te bespreken, waarbij wij de huidige geldende maatregelen toepassen van de overheid. Toegang tot het clubhuis, inclusief toiletten en kleedkamers, wordt alleen verstrekt aan een ieder die een geldig Corona toegangsbewijs kan overleggen. Vergeet uw bewijs dus niet!

De daarop volgende 3Plassenloop zal worden gehouden op zondag 27 februari 2022, dus zet deze alvast in uw agenda.

Road Runners Zoetermeer hoopt u weer snel te mogen ontvangen.