Instawalk Geuzendag Zoetermeer

WAT IS EEN INSTAWALK

Een Instawalk is een inspirerende wandeling voor mensen met een passie voor fotografie en Instagram. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn of verstand te hebben van fotografie. Je hebt ook geen professionele camera nodig. Met je smartphone kun je ook mooie foto’s maken. Je loopt een wandelroute langs bijzondere plekken van Zoetermeer. Zo willen we de historie van oud- en het ontstaan van nieuw Zoetermeer laten zien zoals bij meer onderdelen van de Geuzendag. Dit jaar is er een nieuwe wandelroute.

Wil je deelnemen aan de 4e editie van de Instawalk van Zoetermeer? Op 1 augustus 2022 start de online inschrijving. Er kunnen 50 personen deelnemen. Vol = Vol.

PROGRAMMA 

De verzameltijd is tussen 10:45 uur en 11:00 uur. De starttijd is 11:15 uur.
De verzamel- en start locatie is vóór het CKC- gebouw (linkerzijde hoofdingang), Leidsewallen 80 te Zoetermeer.

De route is circa 5 kilometer en is binnen 3 uur te lopen inclusief de pauzes om foto’s te nemen.

FOTOWEDSTRIJD

Aan de Instawalk is een fotowedstrijd gekoppeld. Deelnemers die foto’s van de instawalk op hun openbare Instagram-profiel delen en taggen met bepaalde hashtags maken kans op prijzen.

Door de jury worden na afloop van de Instawalk de beste foto’s uitgezocht. De mooiste foto wint een prijs. Meer informatie over de fotowedstrijd volgt per e-mail als je bent aangemeld.

AANMELDEN EN KOSTEN

Online inschrijven kan vanaf 1 augustus (t/m 23 september) door je voornaam, achternaam, woonplaats, e-mailadres, mobiel telefoonnummer en gebruikersnaam op Instagram te mailen naar klik hier. Je ontvangt een bevestigingsmail van de organisatie wanneer je op de deelnemerslijst bent gezet.

Deelname aan de instawalk bedraagt € 4,50 p.p. bij online inschrijving (betaling vooraf). De instructie hiervoor zal per e-mail worden toegezonden. Inschrijven op 25 september bedraagt € 6,00 (contant betalen).

Een deel van het inschrijfgeld gaat naar het goede doel van de Geuzendag Zoetermeer 2022.

 

 

Datum/Tijd:
25/09/2022
11:15 - 14:15

Locatie
Centrum voor Kennis en Cultuur (CKC)
Leidsewallen 80