Road Runners Zoetermeer is een recreatieve en gezellige vereniging in Zoetermeer opgericht in 1987.

Bij onze vereniging kun je hardlopen op je eigen niveau. We trainen in groepsverband, waarbij veiligheid, gezondheid en gezelligheid voorop staan. De trainingen worden geleid door Atletiekunie gediplomeerde trainers en assistent-trainers. Voor de beginnende hardloper organiseert de vereniging twee keer per jaar een kennismakingscursus.

Je kunt ook wandeltrainingen volgen bij Road Runners Zoetermeer. Je wandelt onder begeleiding van gecertificeerde trainers. Als je nog geen wandelervaring hebt, kun je mee met de kennismakingscursus die twee keer per jaar gegeven wordt.

We beschikken over een team van sportmasseurs. Zij geven indien nodig EHBO en zorgen tegen een kleine vergoeding voor soepele spieren.

Road Runners Zoetermeer organiseert meerdere wedstrijden. Maandelijks kun je bij ons je snelheid testen op de 5 km tijdens de 3Plassenloop. De 2de zondag van februari is de jaarlijkse Noord-Aa Polderloop en in september de Geuzenloop.

Ons clubgebouw vind je aan het Lange Land 14-16, gelegen aan de Zoetermeerse Plas. Er zijn ruime kleedkamers met warme douches en een massageruimte aanwezig. In de kantine of op het terras kun je na de training iets lekkers drinken.