Seizoensopening zaterdag 3 september

De seizoensopening van de Road Runners Zoetermeer is dit jaar op zaterdag 3 september en we doen het dit jaar net even anders dan anders. Je loopt of wandelt in groepen en Skitz, Elleke en Bert hebben weer leuke opdrachten voor je verzonnen. Voor de wandelaars is er een puzzeltocht van ca 8 km en voor de hardlopers doen we een RUN-BIKE-RUN van ca 18 km. En we sluiten af met een BBQ!

Voor de RUN-BIKE-RUN gaan we uit van groepsgrootte van 2 tot maximaal 4 lopers. Elke groep wisselt fietsen met hardlopen af.

  • Een team van 2 personen bestaat dus uit 1 loper en 1 fietser, elke loper loopt dan ca 9 Km
  • Een team van 3 personen bestaat dus uit 1 loper en 2 fietsers, elke loper loopt dan ca 6 Km
  • Een team van 4 personen bestaat dus uit 1 loper en 3 fietsers, elke loper loopt dan ca 4,2 Km

Lopers voor wie 18 km een peuleschil is, mogen het ook alleen lopend doen.

Ben je geblesseerd, en je kunt wel de hele afstand fietsen dan ben je ook van harte welkom. Zoek zelf een groepje waarmee je mee kunt, anders delen we ter plekke de groepen in.

Voor de wandelaars en de hardlopers geldt: de start is om 14.00 uur, dus vanaf 13:45 ben je welkom. Na afloop organiseren we ook een BBQ, die zal rond 17.00 uur aanvangen. Wil je familieleden of vrienden meenemen? Dat kan uiteraard, de gezelligheid staat voorop. Bij de aanmelding kun je aangeven met wie je een team wilt vormen, zorg er dan wel voor dat iedereen zich individueel inschrijft.

Je kunt je uiteraard ook opgeven voor alleen de BBQ. Voor deelname aan de BBQ vragen wij een bijdrage van € 5,- per persoon. Hierbij zijn 2 consumpties inbegrepen. Dit bedrag wordt automatisch geïncasseerd, ook voor de mogelijke introducees.

Wil je mee helpen met het opzetten en bereiden van de BBQ of wil je meehelpen achter de bar? Geef dat dan ook op in het inschrijfformulier. En eventuele dieetwensen kun je ook doorgeven.

De reguliere trainingen op zaterdagochtend 3 september komen te vervallen.

Aangemeld, maar je kan toch niet komen? Stuur een e-mail naar secretaris@roadrunnerszoetermeer.nl om je af te melden.

Je kunt je niet meer aanmelden voor de BBQ. Wil je wel mee komen wandelen of hardlopen, meldt je dan om 13:45 bij het clubhuis.