Reanimatie cursus Road Runners Zoetermeer

Op dinsdag 21 november en dinsdag 12 december van 19:30 – 22:00 uur wordt de Basic Life Support cursus gegeven bij de Road Runners Zoetermeer. De cursus wordt gegeven door Henk Rosink en gaat in op reanimatie en gebruik van de AED. Aan het eind van de cursus worden de deelnemers gecertificeerd volgens de BLS normen van de European Resuscitation Council.

Deelname aan de cursus is gratis voor trainers en assistent trainers en voor houders van een Zoetermeerpas. Voor overige leden kost dit € 15,-. Dit wordt bij aanvang aan de bar afgerekend. Je kan je inschrijven via onderstaande linkjes, je hoeft je maar voor 1 avond in te schrijven.

  • Inschrijven voor dinsdag 21 november om 19:30 uur (VOL).
  • Inschrijven voor dinsdag 12 december om 19:30 uur (VOL).

We hanteren een maximum van 12 deelnemers per avond. Mocht de inschrijving vol zijn, hanteren we een reservelijst. Stuur dan een mailtje naar website@roadrunnerszoetermeer.nl of neem contact op met Edwin Adams (06-28734789).

Mocht je na je inschrijving onverhoopt verhinderd zijn, laat het dan direct weten door contact op te nemen op bovenstaande nummer. Dan kunnen we de plek weer vrijgeven aan een ander.