Reanimatie cursus Road Runners Zoetermeer

Trainers, assistent-trainers, wandelbegeleiders, masseurs en geïnteresseerde leden kunnen zich aanmelden voor een reanimatie cursus. De cursus wordt gegeven door Henk Rosink. In deze cursus komt ook het gebruik van de AED aan bod en wordt afgesloten met een proeve van bekwaamheid met een certificaat.

Voor de trainers, assistent-trainers, wandelbegeleiders en de masseurs wordt de cursus aangeboden door de vereniging. Geïnteresseerde leden kunnen zich ook aanmelden, maar hiervoor wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd.

De cursus wordt gegeven in het clubhuis. Het maximum aantal deelnemers per cursus is 12, dus schrijf je snel in via onderstaande linkjes. Bij voldoende animo kan er een extra cursusdatum gepland worden. Bij deelname is het verplicht om een ingevulde Gezondheidsverklaring BHVO in te leveren.

  • Inschrijven voor dinsdag 27 juli om 19:30 uur (VOL)
  • Inschrijven voor dinsdag 3 augustus om 19:30 uur (VOL)
  • Inschrijven voor zaterdag 2 oktober om 14.00 uur (VOL)
  • Inschrijven voor donderdag 7 oktober om 19:30 uur (VOL)
  • Inschrijven voor dinsdag 12 oktober om 19:30 uur (VOL)

We hebben inmiddels ook een reservelijst, mocht een van de aangemelde deelnemers niet kunnen of je wilt op een dag die al vol is, kun je je aanmelden op de reservelijst. We zullen je dan benaderen op basis van volgorde van aanmelden. Je kunt je hier aanmelden voor de reservelijst.

Mocht je na je inschrijving onverhoopt verhinderd zijn, laat het dan direct weten door een e-mail te sturen naar website@roadrunnerszoetermeer.nl. Dan kunnen we de plek weer vrijgeven aan een ander.