Wij willen de leden informeren over het droevige nieuws dat Albert Bos op 17 augustus jl. is overleden. Albert was al geruime tijd ziek.

Albert was de grondlegger van onze huidige vereniging. In 1987 is hij begonnen met het geven van hardlooptrainingen aan een groepje enthousiaste lopers. Dit sloeg dermate aan dat eind 1987 dit initiatief is omgezet naar een officiƫle vereniging. Albert is naast trainer ook lange tijd voorzitter geweest en bij zijn afscheid is hij tot erevoorzitter benoemd. Ondanks dat hij geen actieve rol meer had, was hij nog steeds betrokken bij onze club. Zo heeft hij het huidige clubhuis officieel geopend en nam deel aan onze algemene ledenvergaderingen. Ook was hij eind vorig jaar samen met zijn vrouw Tineke aanwezig bij het 35-jarig jubileum feest.

Er is gelegenheid tot condoleren in de aula Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 te Zoetermeer, op zondag 25 augustus van 11.00 tot 12.00 uur. De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van Meerbloemhof, op maandag 26 augustus om 10.00 uur. Na de plechtigheid is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangstkamer van het crematorium.

Je kunt een herinnering aan Bert achterlaten op www.cuvo.nl/condoleren/albert-bos.

Wij wensen de nabestaanden sterkte met dit verlies.

Bestuur RRZ
Michael, Jacques, Elly, Theo en Edwin