Kennismaken met hardlopen of wandelen bij de Road Runners Zoetermeer?

Wil je graag (weer) gaan hardlopen maar het komt er niet van? Of vind je het niet leuk om er in je eentje op uit te gaan. Kom dan hardlopen bij de Road Runners en meld je aan voor de kennismakingscursus. Ben je net beginnend of heb je al wat ervaring of wil je terug komen uit een blessure? Geen probleem, we trainen op diverse niveaus. Dus voor iedereen wat wils. Onze gecertificeerde trainers begeleiden jou op een afwisselende en verantwoorde wijze in 12 weken naar jouw (eerste?) 5 kilometer.

We organiseren twee keer per jaar een  kennismakingscursus: in maart en in september. Tijdens deze cursus werken we toe naar een 5 kilometer wedstrijd, de 3Plassenloop.

Ga je gezellig met ons meedoen? Klik hier voor meer informatie en aanmelden. 

Wandelen kan ook 

Wil jij graag starten met wandelen, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Road Runners Zoetermeer organiseert twee keer per jaar een kennismakingscursus wandelen, op woensdagavond en zaterdagmorgen. Wandelen is ontspanning, het is een eenvoudige en laagdrempelige manier om te werken aan het verbeteren van je conditie. Het wordt nog leuker als je dit samen met anderen kunt doen. Met de kennismakingscursus wandelen van de Road Runners ontdek je niet alleen hoe leuk wandelen is, je leert ook de omgeving en andere wandelaars kennen. Klik hier voor meer informatie.