Op zaterdag 21 december (de laatste zaterdag voor Kerst) wordt de Linschotenloop gelopen (1,1, 2,2 5,3, 10,5 of 21,1 km). Ook zijn er wandelingen van 5,5 tot zelfs 30 km mogelijk. Een prachtig parcours door het weidegebied van Linschoten en de eeuwenoude steden Montfoort en Oudewater. Zo aan het eind van de eerste wedstrijdperiode en aan het eind van het jaar een mooi moment om nog eens alles uit de kast te halen in een wedstrijd.

De afgelopen jaren zijn de Road Runners Zoetermeer met een bus naar Linschoten afgereisd. Dat willen we ook dit jaar doen, mits er voldoende belangstelling is. Bij terugkomst bij het clubgebouw van de Road Runners sluiten we de dag af met een maaltijd, een drankje en muziek.

We vertrekken rond 11u30 en zijn rond 16u30 weer terug bij het clubhuis. De kosten voor de busreis en het eten na afloop bedragen € 17.50.

Inschrijven voor de Linschotenloop dien je zelf te doen, dat kan alleen individueel.

Leden kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden. De deelnemers van de hardloopcursus Linschotenloop zijn automatisch ingeschreven en hoeven zich niet meer aan te melden. We hebben daarna nog 30 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Mocht er voldoende animo zijn, dan kunnen we een grotere bus inzetten. We houden je daar van op de hoogte.

Vul aub onderstaand formulier in.
Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Telefoonnummer
Email adres
Welke afstand wil je gaan lopen?
29 out of 32 filled