Op zaterdag 17 december wordt de Linschotenloop georganiseerd en dit jaar maken we er weer een mooie dag van. We hebben een bus gecharterd die ons van het clubhuis van de Road Runners naar Linschoten brengt en uiteraard aan het einde van de dag ook weer aflevert bij het clubhuis. Daar zal na afloop nog nog kunnen worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Je dient je zelf in te schrijven voor de wedstrijd, zie de website van de Linschotenloop. Tot en met 15 december kun je online inschrijven. Bij inschrijvingen tot uiterlijk 25 november ontvang je het startnummer op het opgegeven adres. Bij inschrijvingen van 26 november tot en met 15 december kun je het startnummer op de dag van de Linschotenloop afhalen in het schoolgebouw De Brede Vaart in Linschoten. Na-inschrijven op de dag zelf is alleen mogelijk voor de 1.1 km, 2.2 km en 5.3 km.

Let op: inschrijven voor de loop kan zolang de voorraad van de startnummers strekt!

Starttijden:

  • 5.3 km om 12:30 uur
  • 10.5 km om 13:30 uur
  • Halve Marathon om 13:45 uur

We verzamelen op het clubhuis van Road Runners Zoetermeer, Het Lange Land 14 te Zoetermeer, om 10:30 uur, waarna we rond 11.00 uur zullen vertrekken. Vanuit Linschoten vertrekken we rond 16:30 uur om daarna rond 17:30 uur weer bij het clubhuis te zijn.

Voor de busreis en de catering na afloop vragen we een bijdrage van € 10,- per deelnemer. Dit kun je ter plekke afrekenenen aan de bar. Ga je lopen of kom je de lopers aanmoedigen, schrijf je dan in via onderstaand formulier. Er passen 50 personen in de bus, dus vol=vol!

Vul aub onderstaand formulier in.

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Email adres
Welke afstand ga je lopen?
Heb je nog opmerkingen of vragen?